BejelentésBeagle
Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Származás: Anglia Marmagasság: kan 36-40 cm, szuka 33-38 cm Súly: kan 10-11 kg, szuka 9-10 kg Várható élettartam: 13 év Jellemzők: szeretetteljes, kiegyensúlyozott Személyiség: Energikus, éber, játékos Ápolás: Keféljük naponta Testmozgás: Rendszeres, mérsékelt Környezet: Jól alkalmazkodik a városi élethez, de szeret szabadon futkosni Mire ügyeljünk: Gerincbetegségekben, epilepsziában, bőrbetegségekben és genetikai eredetű szembetegségekben pl: zöld- és szürke hályogban szenvedhet. Méretének, jellemének, illetve a betegségekkel szembeni nagyfokú ellenálló képességének köszönhetően akár lakótelepi lakásban is könnyen tartható. Rövid, erős szőre könnyen tisztán tartható, fejének bájos külsőt kölcsönző füle pont akkora, hogy még ne húzza a földön, és ne lógjon bele az ételébe. Termetének köszönhetően akár a gyerekek is sétáltathatják és élelmezése is megoldható anélkül, hogy a családi költségvetés belerokkanna. Egy dolgot azonban tudomásul kell venni: a beagle nem öleb, hanem igazi sportkutya, igazi kopó. Nem kell félteni, hogy a gyerekek túlzott szeretetükben agyon nyomják, ugyanakkor igényli a mozgást a „vadászatot”. Nagyon sok gazda elköveti azt a hibát, hogy engedve könyörgő tekintetének és feneketlen bendőjének, megeteti, ahányszor csak „hozza a tányérját”, miközben a megfelelő mozgásról már nem tud gondoskodni. Ezek az egyébként igen elegáns kutyák az évek során fokozatosan elhíznak és sétáltatásukkor igen lehangoló látvány nyújtanak.

Gyerekszerető, barátságos, kedves kutya a Beagle, aki egy utcán, a járó-kelőkhöz is boldogan odaszalad. ...ÁPOLÁSA Szőrzete: Rövid, sűrű és az időjárásnak ellenálló A Beagle nem igényel különleges ápolást. Szőrét párszor fésüljük át, a samponos fürdetést elég évente egyszer elvégezni.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!